top of page

OM NOR-SAFE AS

OPPSTART

Nor-Safe As ble etablert i 1986 i leide lokaler på Kapp 16 km sør for Gjøvik. I dag holder vi til i egne moderne lokaler på samme sted med en rasjonell og effektiv produksjon.PRODUKSJON

Nor-Safe As hadde i starten 2 medarbeidere som med tiden har økt til 5 stk. Produksjonen har helt siden starten økt jevnt, noe også utvalget av gitter- og sjalusityper har gjort. I dag har vi 3 ulike hovedtyper av gitter/sjalusier – alle godkjent for utvendig og innvendig bruk. 

PRODUKTER

Vi produserer 2 forskjellige typer fastgitter som vi er alene om på markedet. Disse kan også leveres som skyvbare løsninger. I tillegg til dette produserer vi en type foldeport samt at vi forhandler noen tyske varianter av gitter/sjalusier.

KVALITET & SERVICE

Nor-Safe As har ved å sette kunden i fokus fått et godt renommè i markedet og dette vil vi i fremtiden gjøre vårt ytterste for å beholde til beste for våre kunder.
 

Nor-Safe As ønsker å være en sikker og god samarbeidspartner og vi vil gjennom vår lange erfaring og kompetanse gi deg den kvalitet og service som du som kunde har krav på.
 

TESTET OG GODKJENT SOM INNBRUDDSSIKRING

Erfarne folk hos NBI i Trondheim har testet våre produkter etter strenge faste prosedyrer. Portene er godkjent for utvendig og innvendig montering. Dette er en god forsikring for våre kunder, og et kvalitetsstempel på våre produkter.

Studèr gjerne våre øvrige sider, finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med oss eller en av våre forhandlere slik at vi kan hjelpe deg med ditt sikringsbehov.
 

Nor-Safe As ønsker deg velkommen som kunde!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

HVA RØRER SEG?

ISOLERTE RULLESJALUSIER

 

Rullesjalusiet monteres enten utvendig eller inn-vendig foran vinduet og fungerer som sol-skjerming, isolasjon og innbruddssikring.  I tillegg til dette kan de også brukes på din veranda eller vinterhage og beskytter deg både mot sol, vind og kulde. 

NYLIG PROSJEKT

HENGSLET FASTGITTER FRA NOR-SAFE AS.

SAMARBEIDSPARTNERE
bottom of page